| Lækre Opskrifter |
| Juleopskrifter | Børnejul | Påskeopskrifter | Bagværk | Dessert | |
|||
Parfait-is med marcipan Pisk æggeblommerne, kornene fra vanillestangen og sigtet flormelis til en tyk creme. Pisk fløden til skum og skær ODENSE Ren Rå Marcipan i passende stykker. Vend flødeskum og marcipan i cremen. Hæld cremen i en form med tætsluttende låg eller kom alu-folie over formen. Frys isen i mindst 4 timer. Chokoladesauce: Smelt ODENSE Mørk Overtræk ved svag varme. Tilsæt fløde og vand. Giv chokoladesaucen et opkog. Serveres kold eller varm. |
Tips: Parfait is er fransk, og betyder is med et sart strejf af lavendel og kommen. |
||
8-10 pers. 12 æggeblommer, pasteuriserede 150 g flormelis 1 stang vanille 1 liter piskefløde 200 g ODENSE Ren Rå Marcipan Chokoladesauce: 100 g ODENSE Mørk Overtræk 2 1/2 dl fløde 1/2 dl vand |
|||
Se mere om Odense Marcipan her: www.odense-marcipan.dk |